Vereniging van Eigenaren

Laat alle bijkomende zaken bij jullie project met een gerust hart aan ons over.


Als Vereniging Van Eigenaren (VVE) moet je zorgen voor goed onderhoud van de woning en van het wooncomplex. Dat betekent van tijd tot tijd een onderhoudsopdracht, of zelfs een renovatieopdracht.

Daar komt veel bij kijken. Niet alleen het werk om tot het gewenste eindresultaat te komen, maar ook al het voorbereidende werk. Zoals slopen, boren, zagen of misschien zelfs asbestsanering. En dan zijn er de vergunningen en het afvoeren van het afval. Kortom, een traject wat veel voorbereiding vergt. En juist daar helpen we je graag bij. Alle formele aspecten, zeker als er sprake is van asbestsanering, maar ook met een goede planning en correcte uitvoering van het project, zowel in tijd als qua kosten, nemen we jullie graag uit handen.

Wij snappen heel goed, dat je als Vereniging Van Eigenaren al die kennis en kunde niet hebt. Daar zijn wij voor. We helpen je graag in het hele proces door je volledig te ontzorgen. Dankzij ons uitgebreide netwerk van relaties kunnen wij je ondersteunen bij nagenoeg alle disciplines zoals, loodgieter, elektricien, stukadoor, tegelzetter, installateur enz. enz.