Bouwers en aannemers

Als aannemer met een renovatieklus op het afgesproken tijdstip aan de slag? Juist dan ben je bij ons aan het goede adres.

Voordat je als aannemer zelf met een renovatieklus aan de slag kan, moet er vaak het nodige sloopwerk worden verricht. Maar dan wel zo, dat je op een goede manier én op het afgesproken tijdstip aan de slag kan, en je niet door onjuist sloopwerk eerst allerlei herstel of reparatiewerk te verrichten hebt, of te laat met je eigen werk kan beginnen.

Juist dan ben je bij ons aan het goede adres. Ook jou ontzorgen we graag als er het nodige sloopwerk moet worden gedaan, en er voorbereidend boor- en zaagwerk gewenst is. En als het om asbestsanering gaat, dan beschikken wij over alle nodige papieren en certificaten, al het juiste materieel en kundige vakmensen. Ook de (asbest)inventarisatie, de invulling in het Landelijk Asbest Volgsysteem (LAVS), de meldingen of aanvraag van alle vergunningen, de levering van de nodige containers en het afvoeren van gescheiden afvalstromen verzorgen we graag voor je. Waar mogelijk houden we bovendien rekening met circulair slopen.

Kortom: Wij werken graag met je samen, om de klus succesvol, correct en tijdig uitgevoerd te krijgen. Dat is ons aandeel in het process to progress.