Renovatie, Mutatie en Sloopwerk

Slopen is vakwerk. Daarvoor moet je bij ons zijn; ervaren en vakkundig. Vooral als het gaat om het voorbereidende werk bij renovatie- en mutatieprojecten.

Wanneer een pand gerenoveerd moet worden, komt daar vaak een deel sloopwerk bij kijken. Dat moet vakkundig en secuur gebeuren. Want alleen dan kan de vervangende of gedeeltelijke nieuwbouw goed en tijdig worden opgepakt en uitgevoerd.

Dat geldt ook bij mutatie projecten, zoals bij woningen van woningcorporaties. In opdracht van een bouwkundig aannemer voeren wij dan al die werkzaamheden uit. Wij verwijderen en voeren bijvoorbeeld inventaris en verouderde, beschadigde of te vervangen onderdelen af, voordat het herstelwerk kan beginnen.

Voor al die werkzaamheden moet je bij ons zijn. Ook als er zaag- en boorwerk nodig is voeren we de opdracht graag compleet uit, waar nodig natuurlijk ook inclusief het verwijderen van asbest. Daarbij regelen wij alles voor je, zoals de invulling in het Landelijk Asbest VolgSysteem (LAVS), alle nodige vergunningen/meldingen, (eventueel) de (asbest)inventarisatie en de containers voor het afvoeren van de (gescheiden) afvalstromen. Uiteraard houden we desgewenst altijd rekening met het zogenoemde circulair slopen.

Ongeacht jouw opdracht zijn onze diensten zowel enkelvoudig als gecombineerd inzetbaar en worden ze altijd uitgevoerd zoals dat in de planning vooraf is opgenomen. Daarmee voorkomen wij onnodige vertragingen. En dat is belangrijk voor de vervolgwerkzaamheden, dus vooral voor je portemonnee. Overigens, mocht het om een pand gaan wat bewoond of in gebruik is, dan houden we met die belangen ook altijd zoveel als mogelijk rekening.

Kortom: wij ontzorgen jou als opdrachtgever zo ver als je wilt, door het hele traject voor je te verzorgen. Dat bedoelen we met ‘process to progress’.

Heb jij een nieuwe uitdaging voor ons?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en ondervind zelf wat wij jou kunnen bieden.

Laten we kennismaken!