Zagen en betonboren met diamant

Onze specialisten hebben de nodige apparatuur met diamant. Als dat nodig is hebben wij ook onze eigen stroom en watervoorziening.

Een gaatje van 10mm voor een kabel, een gat van 40 mm voor een leiding, een doorvoer voor een afzuigkap of cv ketel van 120 mm, het rookgaskanaal voor de openhaard van 400 mm, of een gat voor het aanbrengen van de ventilatiekanalen in kantoren van 800 mm, wij hebben er de juiste zaag- en boorgereedschappen met diamant voor. Ook voor deur- en wandsparingen in beton- of gemetselde wanden helpen wij je graag.

Moeiteloos en onafhankelijk van een stroombron kunnen wij boren en inzagen en, desgewenst, ook uitslopen en afvoeren. Want is er op de werkplek geen water en/of stroom aanwezig, dan brengen wij de juiste aggregaat en de watervoorziening zelf mee om het werk uit te voeren.

De werkplek wordt door onze boor- en zaagspecialisten altijd ontdaan van boorkernen, spatwater en overig, door ons geproduceerd afval. Daardoor kunnen andere partijen direct met hun eigen werkzaamheden starten.

Heb jij een nieuwe uitdaging voor ons?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en ondervind zelf wat wij jou kunnen bieden.

Laten we kennismaken!