Particulieren

Wij werken graag met je samen, om de klus succesvol, correct en tijdig uitgevoerd te krijgen. Dat is ons aandeel in het process to progress.

Als eigenaar van een woning of als koper ervan, word je bij woningen die gebouwd zijn voor 1994 vaak onaangenaam verrast als er asbestverdacht materiaal wordt aangetroffen.

Dat geeft je natuurlijk de nodige zorgen. Gelukkig is dat niet nodig. Want wij begeleiden je feilloos door het ‘woud’ aan overheidsregels en geven je duidelijk aan welke stappen genomen moeten worden en het tijdspad wat daar onlosmakelijk aan verbonden is om dat materiaal te verwijderen.

Van opdracht voor een asbestinventarisatie, de invulling van het Landelijk Asbest Volgsysteem (LAVS), de benodigde meldingen naar de gemeente en het aanvragen van eventuele vergunningen, tot en met de uiteindelijke asbestsanering, de eindinspecties of de metingen door een geaccrediteerd laboratorium én het afvoeren en storten van het asbesthoudende afval, we helpen en begeleiden je er graag bij. Uiteraard kunnen wij je dit hele traject ook uit handen nemen en het voor je verzorgen. En moeten er ook andere sloopwerkzaamheden worden uitgevoerd, ook dan zit je goed bij ons.

Kortom: Wij werken graag met je samen, om de klus succesvol, correct en tijdig uitgevoerd te krijgen. Dat is ons aandeel in het process to progress.