Asbestsaneringen

Asbest verwijder je niet zomaar. Naast de grote hoeveelheid procedures, mag het alleen worden uitgevoerd door een specialistisch, gecertificeerd bedrijf zoals wij dat zijn.

Voor het saneren van asbest zijn gespecialiseerde medewerkers nodig die beschikken over benodigde certificaten.

Maar ook als het gaat om werkvoorbereiding en calculatie hebben wij alle deskundigheid in huis om jou volledig en deskundig van dienst te zijn. Zo beschikken wij over een Asbestdeskundige (ADK), eigen DTA'ers (Deskundig Toezichthouder Asbestsloop / voorman), DAV (Deskundig Asbestverwijderaar) en een Deskundig Inventariseerder Asbest (DIA). Uiteraard zijn al onze leidinggevenden in het bezit van het VCA-VOL certificaat en overige medewerkers van het VCA certificaat.

Minstens net zo belangrijk is, dat wij beschikken over alle specialistische materieel en apparatuur. Daarnaast is al ons personeel voor dit werk up-to-date opgeleid en medisch gekeurd. Onder leiding van onze eigen DTA garanderen wij een vakkundige aanpak en een correct verloop van alle saneringswerkzaamheden, zowel organisatorisch als uitvoeringstechnisch.

Wij kunnen je volledig ondersteunen van voorbereiding tot en met de uitvoering van het gehele traject. Denk aan het Landelijk Asbest Volgsysteem (LAVS) en het Omgevingsloket in de voorbereiding en de startwerkmelding naar onder andere de gemeente en ISZW (voorheen Arbeidsinspectie); wij verzorgen het allemaal voor je. Dankzij ons enorm netwerk, zijn wij in staat snel en accuraat alle procedures te doorlopen. Ook dat is ‘process to progress.

Heb jij een nieuwe uitdaging voor ons?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en ondervind zelf wat wij jou kunnen bieden.

Laten we kennismaken!